vineri, aprilie 12, 2019

VALIDEAZĂ CĂLĂTORIA!

Vă îngrămădiți toți buluc de fiecare dată când vine autobuzul sau tramvaiul, să prindeți loc pe scaun, dar nu vă grăbiți mai niciunul să validați cardul de călătorie!

Sunteți îmbrăcați în gucci, armani și hugo, încălțați de la alte "firme", chiar dacă mai tineri sau mai bătrâni și chiar dacă mai bogați sau mai săraci, dar nu găsiți 50 de lei într-o lună ca să vă plătiți un abonament pentru toate liniile! Dacă s-ar putea să vă aducă primăria autobuzul la ușa casei și tot n-ar fi suficient pentru preaminunăția voastră.

Vă repeziți la prima strigare să vă dați șmecheri tot pe "reatebe" față de un cerșetor urcat și el chiar de nevoie alături de noi pentru că el chiar nu-și poate plăti călătoria și-l dor picioarele, dar vă doare mâna aia murdară ca să scoateți din buzunarele alea puturoase prețul pentru faptul că un mijloc de transport în comun vă cară la grătarul cu prietenii.

Așteptați mereu și mereu să vă dea statul corupt și șpăgar ajutoare sociale fără să oferiți nimic în schimb, stând în pat cu ochii în tavan să vă cadă de sus pentru că sinuzita nu vă lasă să munciți. Tot voi milogiți de la statul paralel fel și fel de pomeni pe care le vreți și băgate în buzunar, după care vă plângeți că aveți lefurile și pensiile mici.

Ca o pură și idioată constatare, astăzi am fost singurul pasager care a validat cardul de călătorie dintr-un întreg autobuz ocupat inclusiv în picioare. Neglijând pensionarii care beneficiază de gratuitate, rămân cel puțin trei sferturi din toți pasagerii de care îmi este scârbă. Lehamite că aveți aceleași drepturi ca și mine, inclusiv dreptul de a vota.

N-o mai dați de pereți și nu ne mai mințiți, România NU merită mai mult decât are acum! România este exact unde a adus-o națiunea asta puturoasă și cu mâna întinsă, semianalfabetă și fără sensuri. Evident că nu mă regăsesc, iar asta mă face mai drept, pe mine și pe toți cei care validează călătoria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu